Njivice – Njivice

Нивице е мало рибарско место кое е на 10 км оддалеченост од Мостот на Крк, а самото брои околу 1000 жители. Без оглед на тоа кави се вашите планови за годишен одмор – рекреација, забава или одмор – нема да погрешите ако се одлучите за Нивице. Покрај долгите песочни плажи има и помали и приватни плажи – од Нивице па се до Малинска, која е 6 км оддалечена од Нивице. Бројни пешачки и велосипедски патеки го обиколувват и минуваат низ Нивице како и целиот остров воопшто. Сите потребни информации за нашите апартмани можете да ги најдете во различни проспекти.

[fancygallery id=”1″ album=”3″]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.