Добредојде

Почитувани гости, Добредојдовте на нашата веб страница.

Aпартманите Вукелич се сместени во Нивице, на островот Крк. Апартманите Вукелич припагаат на категоријата апартмани со три ѕвезди. Сите апартмани поседуваат сопствено место за паркирање и се комплетно опремени, што дополнително придонесуваат за удобноста на вашиот престој.

[fancygallery id=”1″ album=”4″]

 

Apartmani Njivice  Apartments Njivice  Ferienwohnungen Njivice  Appartamenti Njivice  Apartmaji Njivice ● Квартир Нивице  Apartmanok Njivice  Aпартманите Нивице  Apartmány Njivice  Apartamentów Njivice

::: Apartments Vukelić ::: Omladinska 6, 51512 Njivice, Croatia
tel: +385 51 846784  GSM: +385 91 5810200  E-mailapartmani.vukelic@gmail.com
Web: www.apartmani-vukelic.com ● www.apartments-njivice.org

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.